LOKER PT Suryaraya Rubberindo Industries (FDR Tire)

PT Suryaraya Rubberindo Industries - SRI or referred to as "FDR Tire" is a reputable automotive part company in Indonesia. The Company operates primarily as a producers of motorcycle tires. According to FDR Tire's company profile as cited by lowongankerja.in, the Company produces two brands of tires and inner tubes; Federal brand which is an original equipment market (OEM) tire of Honda motorcycles in Indonesia, and FDR brand for Over the Counter (OTC) market. PT Suryaraya Rubberindo Industries is member of PT Astra International Tbk (Astra Group), the largest and solid business conglomerates in Indonesia. At present, PT Suryaraya Rubberindo Industries is owned and managed by PT Astra Honda Motor (AHM), a subsidiay company of Astra Group which is engaged in Honda Motorcycle manufacturers. The Company's production plant is located at Menara Permai Industrial Estate - Jl Raya Narogong KM 23.8 Cileungsi Bogor.

Due to strengthen its team, PT Suryaraya Rubberindo Industries is calling young smart people to seize theese career opportunities

Pattern Development (S - R&D)

Requirements

• Maximum age of 27 years old.
  • Bachelor degree (S1) majoring in Product Design, Graphic Design, and Architecture.

Engineering (D - ENG)

• Maximum age of 25 years old.
  • Diploma 3 (D3) majoring in Electrical Engineering.
  • Minimum cumulative grade point average of 2.80 (on a 4-point scale)

Production (D - PP)

• Maximum age of 25 years old.
  • Diploma 3 (D3) majoring in Mechanical Engineering, Chemical Engineering, and Industrial Engineering.
  • Minimum cumulative grade point average of 2.80 (on a 4-point scale).

Corporate Internal Audit (S - CIA)

Requirements

• Maximum age of 27 years old.
  • Bachelor degree (S1) majoring in Accounting.

Purchasing (D - PCH)

• Maximum age of 25 years old.
  • Diploma 3 (D3) majoring in Electrical Engineering, Chemical Engineering, and Industrial Engineering.
  • Minimum cumulative grade point average of 2.80 (on a 4-point scale).

For further information, please refer official source from PT Suryaraya Rubberindo Industries on following link below. In you are interested and meet all the qualification, please submit your application directly through FDR Tire's e-Recruitment system at http://fdrtire.com/career